Grødaften

644026_3763059798547_1231420153_n.jpg_effected

Jeg var lige ved at græde, da jeg i fredags fandt ud af at mit kamera var gået i stykker, efter at min lillesøster havde gået ind i mig, så jeg tabte det. Jeg føler virkelig ikke, at jeg har råd til at kaste en formue (eller hvad det nu kommer til at koste) i at få det repareret, men på den anden side kan jeg heller ikke undvære det, arrrgh det var bare det værste, der kunne ske!!

Men i det mindste har jeg nogle veninder, som har lagt lidt billeder på face’eren fra min aften i fredags, hvor jeg sammen med nogle piger fra min nye klasse og parallelklasse holdte grødaften, fordi vi er en hel flok tøser, som simpelthen bare elsker grød. Så vi fik grød i lange baner, alt fra jordbærgrød til risengrød, ikke en grød skulle misses 😉 Efter grødmaverne var fyldte, sad vi og hyggesnakkede og legede “Pandoras æske” eller vores lidt mere moderniserede navn til det: “Formspring” for at lære hinanden lidt bedre at kende. Super underholdende! 🙂
Ellers har jeg brugt over ti timer af min lørdag på arbejde (puha), hvor jeg derefter tog til fest, og søndagen i lektiernes tegn… (lidt mere puha) Hvad har I lavet i weekenden?🙂

Ved ikke helt hvad jeg skal gøre med indlæg, indtil jeg får repareret kameraet, men jeg skal nok finde på noget. Jeg er i hvert fald blevet spurgt om jeg ikke vil lave et indlæg om efterårets “musthaves”, så jeg vil se om jeg ikke kan få bikset sådan et sammen. 😉

2 Comments

 • Julie Hedegaard

  hej søde, træls at det er gået i stykker!!!
  hvilke grøde fik i?? :*
  glæder mig til musthaves <3

  • Nanna

   Ja mega! 🙁 – Vi fik jordbærgrød, æblegrød, hirsegrød, risengrød og sikkert noget mere :-*

LEAVE A COMMENT