Elsker overraskelser

gave-overraskelse

Er der noget jeg virkelig elsker, så er det overraskelser, så derfor blev jeg også vildt glad, da der i går lå en lille pakke på min pude, da jeg kom hjem i går, fra min mor som var taget afsted til København, og så var der endda også en sød lille seddel på.
Jeg fik denne smukke krave-dimmer, som jeg har gået og drømt om det sidste stykke tid, alt det bling er jo lige mig, så mit ansigt blev til et stort smil, da jeg pakkede den op. 😀  Hvad synes I om den?

8 Comments

 • nuria

  Nej, hvor er den flot!
  Der findes da heller intet bedre end overraskelser 😀

 • Rebel Against Yourself

  Rigtig rigtig fin og overraskelser er jo det bedste 🙂

 • katrine korning

  Hvor er den lækker! Glæder mig til at se den i et outfit 🙂

  knus
  http://katrinekorning.bloggersdelight.dk/

 • Nanna

  Sikke en dejlig overraskelse 🙂
  Den er virkelig fin – jeg kan også rigtig gode lide den slags kraver.

 • Kit

  Hvor er det sødt – og sikke en fin gave. Mødre er en dejlig ting (:

 • Julie Hedegaard

  hej søde, den er mega fed og lige dig!!! 🙂
  kan du lave et indlæg med must have for efteråret? <3

  miss you
  knus julie

  • Nanna

   Ja det er den nemlig! 😀 – det kan du tro jeg kan smukke, savner også dig <3

 • Trine Lykke

  Skøn Mummi du har dig der 🙂

LEAVE A COMMENT