Bukser med print

Bukser

1. Zara // 2. H&M // 3. Asos // 4. H&M

Jeg er virkelig begyndt at elske mønstredebukser og bukser med print, kald dem hvad du vil, men ideen med at det er bukserne, der sætter lidt spræl i outfitet, synes jeg er virkelig fed! og jeg  simpelthen få købt nogle flere par, end de slangebukser jeg har fra Zara. Jeg står lidt i mellem at købe par nummer 1 eller par nummer 2, men jeg kan sgu ikke rigtig vælge, begge par er så labre. 😉 Hvilket par bukser er jeres favorit par? 🙂

Det er virkelig heller ikke meget, I har hørt fra mig det sidste lange stykke tid. Her i weekenden har jeg fejret Aarhusfestuge med nogle tøser, hvor vi rigtig har slået os løs, og endda til sidst endte med at komme ind på en bar. Næste weekend kommer igen til at stå på festuge, man bliver jo nød til at være der, så længe det varer, den kommer jo først om et år igen. 😉 Lige pt. lækker jeg faktisk syg, jeg er blevet snotforkølet, og har on and off de slemmeste hovedpiner, av av, håber snart det bliver bedre. Vi ses ladies! <3

9 Comments

 • Olga

  Syntes at du skal tage nummer 1. Men jeg kan godt se hvad du mener, de er vildt fede!:-)

  http://www.mesmerizedbyme.dk

 • Ida / Fashionlab

  Jeg er helt enig – Jeg er selv blevet rigtig glad for både farvede og mønstrede jeans og dem med zebra print fra Current Elliott står HØJT på min ønskeliste!

  I øvrigt – Sikke en lækker blog du driver! Jeg er helt vild med din stil 🙂 Jeg er ny fast følger på BL 🙂

  • Nanna

   Tak for den søde kommentar 🙂

 • nuria

  Jeg kan bedst lide nr. 4, synes bare ikke farverne passer helt til årstiden, selv de er en nyhed i H&M 😀

  Så hvis jeg skulle iføre mig et par nu ville det blive nr. 3! Dem er jeg ret vild med..

  • Nanna

   Ja det er rigtigt, 4’eren er lidt mere forårs-sommerlig, H&M skulle lige have ventet en sæson 🙂

 • ida

  ååååårh! hvor er de flotte! Nr. 3 er helt klart min favorit<3
  Gud de er lækre!

  Knus

 • Amy

  Der er et eller andet ved nummer 4, som tiltaler mig! 🙂

 • Julie / My Passions

  Der er nemlig ret mange fine sager indenfor denne kategori lige nu 🙂 Har også haft et godt øje til et par stykker pt. Syntes især de mange farvede fra H&M er fine!

  http://www.itsmypassions.dk

 • Mette

  Jeg elr også blevet mere og mere vild med printede bukser. Især de bordeaux/leo og armybukserne 😉

LEAVE A COMMENT