Fødselsdagsgaver

gaver

Dette års fødselsdagsgaver; Clinique ansigtsmaske og ting til bumser, make-up-pinsler fra Nielens Jord, Marc Jacobs læbestifts-kuglepind, kondomer (hahaha, designer-kondomer, tjek!), nøglering og computersleeve og sidst men ikke mindst parfumen Lady million, som virkelig holder duften i lang tid. Udover gaverne på billedet fik jeg også nogle penge og lidt tøj, som jeg nok bytter. Ellers en rigtig god fødselsdagsfangst jeg har gjort mig i år. 🙂

Jeg er forresten rigtig ked af slet ikke at have blogget, i nu, næsten en hel uge, der er bare så mange nye indtryk på skolen der skal fodøjes, og det trætter mig virkelig, så nogle dage har jeg været nød til, bare at tage hjem for at sove. Udover det har der også været lidt på det personlige plan, som har gjort mig lidt sløv. Men tror jeg er ved at komme mig nogenlunde. 😉

11 Comments

 • katrine korning

  Det ser ud til at være nogle rigtig lækre gaver! Fødselsdag er bare det dejligste, tillykke 🙂

  • Nanna

   Mange tak skal du have 🙂

 • Rebel Against Yourself

  Dejlige gaver og tillykke med dagen 🙂

  • Nanna

   Tak skal du have 🙂

 • Nanna

  Sikke mange lækre Marc Jacobs sager 🙂 Fødselsdag er nemlig bare skønt, så tillykke med det 🙂

  • Nanna

   Ja, jeg er også begyndt at blive alt for Marc Jacobs vild 😉 – og mange tak 🙂

 • Anna H

  Ej nogle fede gaver! Vil også have en computersleeve fra Marc Jacobs 😀

  Følg gerne vores blog: http://twisttherhythm.blogspot.dk/

 • Cecilie Bruun

  Lady million er virkelig en af de bedste parfumer. Har næsten lige selv købt den og er simpelthen så glad for den! 😀
  Alt i alt ser det faktisk ud til at være nogle rigtig lækre gaver.
  http://www.cecilie-bruun.dk

  • Nanna

   Jeg er virkelig også glad for min, har næsten ikke brugt andre siden 🙂

 • Sabrina

  Sikke nogle fine gaver! Og hjertelig tillykke med fødselsdagen – bedre sent end aldrig ;o)

  xoxo
  Sabrina
  http://Sabbywood.com

  • Nanna

   Tak skal du have! 🙂

LEAVE A COMMENT