Starten på noget nyt

folkeskole-klasse

Når jeg ser på dette billede, kan jeg næsten ikke lade værre med at knibe en tåre. Det er ligeså stille begyndt at gå op for mig, at jeg ikke skal se på disse skønne mennesker hver dag længere. To af dem er allerede smuttet afsted til usa, en masse af dem er kommet hen på efterskolen, og én skal et år til Canada sidst på måneden. Det er både sørgeligt og mærkeligt, for jeg vil jo så gerne holde kontakten til dem alle, selvom jeg ved hvor usandsynligt, det bliver. I morgen skal jeg så begynde et helt nyt sted, nemlig i en 10. klasse inde i byen, jeg er så nervøs og spændt på samme tid. Jeg synes på en måde, det er ret skræmmende at tænke på. Det bliver et helt nyt kapitel som åbner sig i morgen, og jeg skal til at stå noget mere på egne ben. Det er bare så skørt, at skulle tænke på, at man om et år har et forhold til alle de 23 mennesker, jeg skal gå i klasse med, selvom jeg nu kender et par i forvejen. Men det skal nok blive godt, håber jeg da! 🙂

I fredags var jeg til klassefest, som instafgram følgerne nok godt ved (nannafrederiksen), hvor der rigtig blev givet den gas, og folk rendte rundt, og var noget berusede for at sige det pænt. Hen på aftenen blev der serveret pizzaer, hvilket ikke tegner godt når jeg har fået noget at drikke, jeg ved ikke hvor mange stykker, jeg kørte ned, jeg har virkelig ingen stopknap når det kommer til mad, og jeg har alkohol i blodet, ikke godt, ender med at blive en klump hvis jeg bliver ved sådan, hæhæhæ :p Godnat damer! 🙂

LEAVE A COMMENT