New in – Nittesneakers

sko-sneakers

To skønne benittede sko, en til hver fod, de sidder perfekt og er skide lækre. Lige siden jeg så dem stå inde i butikken, måtte jeg bare eje dem, det er jo de perfekteste “Nanna-sko”, og udover nitterne synes jeg også at lak- og lynlåsdetaljerne, er noget af de fedeste! Jeg kom af med 700 kr. for dem, og føler næsten ikke de penge kunne have blevet brugt meget bedre, for jeg har brugt dem en del, trods jeg kun har haft dem en uges tid.

Derudover har jeg også købt mig endnu en bébs (synes efterhånden, jeg er ved at blive enlig mor til mange ting ;)), nemlig en Macbook Pro, hvilket faktisk også har resulteret i mindre blogning de sidste par dage, da det har været et rent helvede at få alle mine billeder flyttet over, og bare i det hele taget lære hele “Mac-systemet” at kende. Men nu  hvor jeg er ved at komme lidt mere ind under huden på det, elsker jeg det. 🙂

1 Comment

  • Guapizimo

    Rigtig cool sneakers og hvor fedt med en Macbook, den skal du nok blive rigtig glad for! 🙂

LEAVE A COMMENT