Drømmeoutfit med slangebukser

Lovelovelove-001

Halskæde Asos // T-shirt Gina Tricot // Bukser Zara // Taske Zara // Sko Shoe Biz

Jeg sender virkelig alt min looove til de her slange bukser, og ikke mindst hele dette outfit! Jeg kan lige se det for mig, den sorte t-shirt stoppet lidt ned i de lækre slangebukser, guldhalskæden, frynsetasken og så på med de lækre plateau ballerinaer, det ville også toppe med et par lækre sorte hæle, men det andet er vidst mere mig’et, nu når jeg har, den højde jeg har. 😀
Bukserne har faktisk siddet så meget på min hjerne det sidste stykke tid, at jeg har købt dem. Jeg kan næsten ikke vente, til postmanden kommer og ringer på min dør, så jeg bliver ved med at gå ind og kigge på dem på nettet, det virker jo for skørt! :p

Hvad synes i ellers om outfittet? 🙂

Sidder nu hjemme efter en veloverstået første skoledag, folkene i min nye klasse virker flinke, så det kan jo ikke være meget bedere. 🙂

1 Comment

LEAVE A COMMENT