La fayette

La-fayette

Okay, bare lad et center lignende dette komme til Danmark NU, for så ville jeg ikke shoppe andre steder. Det var så ærgerligt, at vi havde så travlt i Paris, for nøj hvor kunne jeg godt have brugt mere tid på at shoppe i La fayette, jeg fik jo knapt nok lusket ordentlig rundt i halvdelen af det store lækre areal, havde kun sølle 1,5 time eller noget i den retning. Det er i hvert fald helt sikkert et sted, jeg skal hen igen, når jeg en dag igen rejser til Paris. 🙂 Har nogle af jer været der? Synes I ikke også det var lækkert? 😀

I dag er jeg så småt begyndt at mærke en tand af hverdagen igen, havde min første arbejdsdag i tre uger, og har fire mere af dem i denne uge, helt trætende at tænke på, welcome to reality Nanna, om et par uger til skal du også til, at begynde i en helt ny klasse uden alle dine folkeskole homies… Godnat girls, I må sove godt 😉

LEAVE A COMMENT