Tip, indretning for en tyver

I går da jeg var et smut inde i Tiger, faldt jeg over disse flotte og farverige blyantsholdere til kun en tyver for alle tre. Der var ingen tvivl hos mig, jeg blev simpelthen nød til at tage dem med under armen. Så da jeg kom hjem, blev de hurtigt udskiftet med mine kedelige sorte.
Jeg er gået i gang med at få lavet mit værelse om, så her i forgårs var jeg også at købe et nyt skrivebord og en taburet til et nyt sminkebord, som min far har lavet til mig. Har I forresten nogle ideér til makeup-opbevaring? Har nemlig ikke skuffer i sminkebordet… Planen med mit nye værelse er, at det skal være lyst og proppet med en masse lækre farver, i stedet for det død kedelige værelse jeg havde før, hvor der ikke var ret mange andre farver end sort og hvid.

1 Comment

LEAVE A COMMENT