Facts Category Archives

5 facts om mig – nytårs edition

Nytaar

Nu er nytårsaften lige rundt om hjørnet, og i denne anledning tænkte jeg, at det kunne være sjovt med lidt nytårsfacts inden aftenen for alvor bliver skudt i gang. Måske der er nogle I kan genkende? 😉 Here it goes:

1. Hvert år inden nytår sætter jeg mig ned og ser filmen New Years Eve. Jeg synes den er så livsbekræftende, og den får mig altid til at tænke på årets forløb på sådan en god måde, samtidig med den giver mig håb for fremtiden.

2. Jeg er sindssygt bange for fyrværkeri, og vælger altid at sidde indenfor efter de 12 gyldne slag, oftest pænt lonely.

3. Når jeg er ude nytårsaften (på alle andre tidspunkter end efter 12) render jeg rundt med mine kæmpe beskyttelsesbriller, og er mega paranoid og reagerer på selv den mindste lyd.

4. Jeg har aldrig fået et nytårskys, med mindre man tæller “vi-har-medlidenhed-med-hinandens-singleliv”-tøsekyssene med.

5. Jeg er mega fan af truthorn og knallerter.

Sidst men ikke mindst må I alle have et helt fantastisk nytår, tak fordi I hver og en læser med, det betyder mere end I tror. Pas på jer selv, vi ses på den anden side 😉

6 CRAZY facts om mig

sød-smilende-pige-nanna-frederiksen

1. Da jeg var lille, ville jeg være punker, fordi jeg var sååå vild med Avril Lavigne, som dengang var mit livs aller største idol.

2. Det er næsten dybt umuligt for mig at falde i søvn med sokker på, jeg kan ligge flere timer i sengen og prøve at falde i søvn med dem på, uden der sker noget, først når jeg tager dem af.

3. Jeg har en syg samlermani på mascara’er, og har pt. 10 liggende (har trods alt fået ryddet lidt ud), flere af dem er egentlig opbrugte, men jeg har dem i troen om, at jeg nok godt liiige kan få lidt mere ud af dem, andre er bare dårlige, men synd at smide ud når de er helt ubrugte, og ja nogen bruger jeg bare ikke, men håber på at jeg en dag kommer til det.

4. Jeg synes noget af det mest skumle mad er røde pølser og varme champingon, ad ad AD.

5. Jeg er meget spirrituel og tror på ånder, horoskoper og på at drømme betyder noget, og er der for at advare os og give os tegn. Derfor tyder jeg også mine egne drømme, og har også nogle gange drømt noget, som senere er sket i virkeligheden.

6. Jeg er vildt mørkeræd (mest når jeg er alene) og har derfor en lyskæde tændt hver nat, når jeg skal sove.

Så var det på tide, at I fik lidt mere at vide om mig og nogle af mine lidt underlige sider. Jeg er spændt på hvilke facts der undrede jer mest? 🙂

I dag har jeg været oppe til åbent hus på HHX og lige få lidt mere at vide, om den linje jeg skal på, selvom jeg egentlig ikke rigtig fik noget at vide, som jeg ikke vidste i forvejen. Jeg blev kun endnu mere bekræftet i, at det er den jeg skal vælge. Ellers har jeg brugt dagen på mine ski’e lektier, og skal i aften op til Carina, som er hjemme fra efterskole i denne weekend, såååå lækkert! 🙂

5 CRAZY facts om mig

crazy-facts

1. Synes stadig, den pinligste ting jeg har gjort, var da jeg gik ind i drengenes omklædningsrum til et svømmestævne. Har virkelig aldrig før fået så mange bebrejdende blikke.

2. En anden pinlig ting var en dag på arbejdet, hvor jeg sad bag kassen, og netop lige havde trykket på knappen “enter”, i det jeg lige efter skulle til at sige hej til en kunde, siger jeg i stedet ligeså højt “ENTEEER!” flot Nanna…

3. Har det med at støvsuge edderkopper op, hvis jeg ser dem inde på mit værelse, kan virkelig ikke klare, hvis jeg skal samle de ækle kryb op med hånden, og de smutter, så de begynder at kravle på mig, bvadr! (håber ikke der sidder nogle kæmpe edderkoppe-elskere derude, som hader mig lige nu).

4. Ligger stadig og ser tv på en stor tyk kasse, som ikke kan modtage alle de “seje” kanaler, inde på værelset. Hvem fanden gider at bruge penge på et nyt tv, når det gamle stadig virker fint?

5. Når jeg ser en hund skide, tænker jeg altid på, hvor klamt det må være, at gå en tur på stranden, og lige pludselig klaske foden ned i en rigtig lækker frisk hundelort.

Det var så fem rimelig skøre facts om mig, tænkte jeg ville lave nogle lidt sjove, i stedet for alle de dér kedelige som kører rundt på mange blogs. Og så er jeg også bare som person lidt “crazy”, og kommer gerne ud med det, det er sgu også ret kedeligt at være helt normal. 😉 Hvad siger I ellers til det? kunne I tænke jer flere indlæg lignende dette? 🙂

Btw. tager forresten på introtur i morgen, og har desværre slet ikke haft tid til at forberede nogle indlæg, da jeg både skulle på arbejde og pakke, så I må desværre undvære de næste par dage, I’m sorry.