Sko Category Archives

Se mine lækre boots

//Sponsoreret af Footway//

Jeg elsker at få nye sko. Også selvom jeg ikke høre under kategorien sko-elsker, men taske-elsker. Det der er med nye sko er bare, at de er så fine og glatte, og helt uden nogen ridser og rynker. Jeg ved ikke om det bare er mig, der er sådan semi-dårlig til at passe på mine sko, men jeg har altså en tendens til hele tiden at støde dem ind i mine cykelpedaler, så de får ridser, og til at vippe med træerne inde i skoen, så de får det dér trælse rynk på snuden. Det kunne måske være, jeg skulle lave et nytårs fortsæt om at passe lidt bedre på dem?

Om ikke andet, er jeg i hvert fald rigtig glad for de Billi Bi støvler her. De er lækre, klassiske og så med et råt twist i form af nitterne bagpå, som bare lige er mig. For at det ikke skal være løgn, er de faktisk også sat ned til under 1000 kr på Footways hjemmeside lige nu – hvis jeg ikke havde fået dem, havde jeg sgu købt dem selv til den pris!

(mere…)

Udsalgsfavoritter

Udsalg

Kan indeholde affiliate links: Ternet top 249 kr 129 kr// Cat eye solbriller 360 kr 216 kr // Læderjakke 1499 kr 1049,30 kr // Ruskindsstøvler 999 kr 749,25 kr // Grøn satin top 449 kr 199 kr // Tommy Hilfiger silketørklæde 795 kr 516,95 kr // Crossover sweater 249 kr 179 kr // Day Biger et Mikkelsen Iphone cover 499 kr 399,20 kr // Kimono 299 kr 199 kr 

Nogle er måske allerede ved at brække sig over bloglands mange udsalgsindlæg, men jeg vil altså ikke snyde jer for et, I’m sorryyy. Jeg selv synes nemlig, at det er en nem måde at finde de bedre køb, da man ofte sidder og bladre igennem flere siders crap (jaja, alt er selvfølgelig en smagssag) og bliver træt i låget, inden man finder noget der er læks. Jeg må dog erkende, at jeg virkelig nød denne omgang udslagsbladring, måske det hænger sammen med, at fattigrøven her ikke rigtig har netshoppet de sidste fem måneder. Jeg savner mine daglige klik i nyheder hos H&M, Zara og Asos, samt mine ugentlige klik ved et ukendt antal (har ikke en gang lyst til at vide det) af andre shops. Ja alle disse klik er farlige, det fandt jeg i hvert fald ud af i dag, så et nytårsfortsæt skulle måske være at fortsætte min “net-shopping-detox” når jeg kommer hjem? Haha, tro  på at det sker.

Om ikke andet håber jeg, I alle kom godt ind i det nye år, og havde en helt fantastisk nytårsaften! Jeg fejrede nytåret i San Francisco, og blev fuld af et par vodka/juice – det var altså en succes! 🙂

Wanties

Asos-wanties

Pt. er jeg i mit mest shoppelystne humør nogensinde. I hele august har jeg ikke shoppet en eneste tøj-ting til mig selv, og det er faktisk så hårdt, at jeg snart er bange for at eksplodere. :p Den eneste grund til jeg holder mig i skindet, er selvfølgelig fordi, jeg skal til USA, og herunder har en lang liste med nødvendige praktiske ting, jeg lige skal købe inden, og jeg kan godt se, at den løber lidt op.. Not funny. Tror simpelthen, at denne her måneds pause, får mig til at gå amok, når jeg kommer derhen, og så kan man spekulere på, hvor meget det har hjulpet? 😉 Nu er det selvfølgelig også billigere derover..

Nå, men ovenfor har jeg samlet seks stks “wanties”, som mit shoppelystne hjerte ikke kan lade værre med at kigge på og pirre sig selv med hver dag.

Følgende indeholder reklamelinks.

1 Jeg drømmer virkelig om denne blå og hvid stribet YAS skjorte til et par jeans og mine yndlings nittestøvler.

2 Denne cool Rockstar T-shirt fra Adolecent Clothing er super god som en lækker basisting, og er helt sikker på, den ville være en hitter for mig i USA.

3 Spøger du mig, er denne cold shoulder top fra Moon River totalt too-die-for. Jeg vil næsten våge og sige, at dette er min favorit af alle.

4 Har ønsket mig en bluse lignende denne fra Asos længe. Bonussen ved denne bluse er blot, at den lige nu er sat ned til 150 kroner, og den endnu større bonus er, at Asos lige nu trækker 10% ekstra fra alle deres udsalgsvarer med denne kode: “MOREPLEASE”

5 Både til nederdele, kjoler, jeans og shorts ville disse Asos støvler være maks fede. Det der næsten gør mest ondt ved ikke at købe disse, er at Asos ikke sender dem til USA, så jeg ved, at de er umulige at klikke hjem, ligeså snart jeg er taget afsted.. 🙁

6 Endnu en lækker stribet skjorte fra YAS, som bare er så fin og elegant.

Pure love

Opdateret for nylig14

Forleden modtog jeg disse smukke sataner, og jeg er nærmest helt oppe og kører over dem. Jeg synes, at de har sådan nogle fede detaljer, og er helt perfekte til at pifte et småkedeligt outfit op med. Bedre endnu er næsten, at jeg har købt dem på udsalg til kun 269 kroner, det er altså lidt af et scoop, hvis jeg selv skal sige det. 😉 Hvad synes I om dem? 

Dette indlæg indeholder affiliate links.

 

Dagens fusse-lusser

Gule-zara-sandaler

Gul som solen, og lækre som jeg ved ikke hvad. Det er beskrivelsen på disse sandaler, som jeg havde på i dag, og som jeg bare MÅTTE eje ligeså snart jeg så dem. Sig mig, er de ikke bare skønne?? De er fra Zara, og er pt. helt udsolgt på nettet (hvilket er forståeligt nok i mine øjne), men hvem ved, det kan være de stadig gemmer sig i butikkerne? Jeg synes i hvert fald, at de er helt perfekte til sommeren, og så bliver de jo kun pænere og pænere, jo mere kulør man får. 😉

I dag var jeg oppe til skriftlig engelsk årsprøve, ikke ligefrem en favorit, men sat op imod mundtlig tysk årsprøve, som jeg skal op til om to uger, så var den sgu fin nok. Ellers har jeg bare brugt min dag på at ligge og læse ude i den dejlige sol (hvad sker der for at jeg pludselig læser en bog?!?!) og på at springe rundt som en gal til Latinmix i fitness. Nu skal sommermavsen jo snart flashes. 🙂

 

Klip klap klip …

klipklap

Lyden af bølgebrus, sitrende sommervarme, vislende palmeblade, kolde is, gåture langs vandkanten og lyden “klip klap klip..”. Behøver jeg at sige, at jeg glæder mig unådeligt meget til sommer? Sommer er helt sikkert min yndlings årtid, og folk der ikke synes det samme, er sgu mærkelige.. Hæhæ. Der er heldigvis ikke så fandens lang tid endnu, hvilket betyder, at jeg snart skal til at have noget mere styr på min sommergarderobe. Og en ting som er en mangelvare i min garderobe, er et par klipklappere, jeg ejer simpelthen ikke et eneste par, hvilket er lidt af et problem, og især med alle mine rejseplaner til sommer. Jeg kan jo ikke blive ved med at låne min mors..

Jeg var derfor inde og kigge lidt inde på Deichmanns hjemmeside, ikke en side jeg nogensinde har brugt overvejende meget tid på at kigge på sko før i tiden, og det har måske været en fejl, for de har faktisk rigtig mange billige sko, lige til at hapse. Jeg kunne godt overveje at springe på et af disse par klipklappere. Især de neongule er jeg ret lun på – de ville jo være de lækreste på et par brune fødder.

Sort klipklap // Gul klipklap // Hvid klipklap 

Skrevet i samarbejde med Deichmann.

Let me wear this . . .

Blacknwhite-outfit

Uh ja, så kom de igen, de striber. Jeg kan virkelig ikke komme udenom dem (!), jeg føler de er over det hele, og kalder på mig konstant (er jeg mon blevet hypnotiseret? Eller findes der flere af min slags?) og ingen tvivl om at jeg hellere end gerne ville iføre mig dette labre, stilede enkle outfit i dag, hvor jeg skal til lidt eftermiddags kaffe-kage-hygge hos min momse og derefter en tur på “Jenner’ens” (aka. Jensens Bøfhus). Så findes der en venlig sjæl, der har en masse knaster og er i gave-forkælelses humør, klager jeg ikke, hvis jeg får dette outfit tilsendt, og jeg skal nok give en stor krammer og takke uendeligt meget. 😉

Hele sættet kan købes inde på webshoppen Choopin.dk, som sælger en masse lækre sager (ja det siger jo næsten sig selv, når man kigger på det outfit) i en masse gode mærker. Dér i blandt har de bl.a.
Karen by Simonsen , hvis tøj jeg altid har beundret lidt, og mærker som Day Biger et Mikkelsen og Gestuz, som der er elsket blandt mange, hvilket da også er fuldt ud forståeligt!

Jakke/Inwear , Støvler/Liebeskind , Bluse/Inwear , Halskæde/Tokyo Jane, Taske/Liebeskind, Armbånd1/Tokyo Jane, Armbånd2/Toyko Jane , Skindbukser/B.young

Skrevet i samarbejde med Choopin.dk

 

 

 

 

Slange espadrillos

Slange-espadrillos

Da jeg fint lavede et af mine mange ugentlige kiggerier inde på Zaras hjemmeside, og faldte over disse espadrillos fra Footwear her, var der ingen tvivl: Det var REN LOOOOVE, og jeg måtte bare eje dem. Jeg tvivler ikke på, at de bliver en af både forårets og sommerens favoritter, og jeg glæder mig til at style dem i lyse toner af tøj og ikke mindst til at der kommer noget mere varme. 😀

Party heels

Jeg synes personligt, at højhælede festsko er noget af det flotteste. Man får simpelthen de mest labre ben i dem, og hvem vil ikke have det? Jeg selv må være ærlig at sige, at jeg ikke ejer et eneste par højhælede grundet min højde på 180, men det har jeg bestemt også besluttet mig for at gøre noget ved. Jeg satte mig nemlig det, måske lidt halvmærkelige, nytårsfortsæt at år 2014 skal være året, hvor jeg bliver ejer af et par lækre heels. Og som en start på dette fortsæt rendte jeg også lystigt rundt, og prøvede alle mine veninders hæle, inden jeg skulle til fest i fredags. Der blev nok grint af mig, da jeg gik rundt i dem, for jeg gik pænt sagt som en idiot, men nu er jeg jo også nybegynder. Ligeså slem som en gammel pensionist der skal lære at bruge en computer, hahaha. 😉

Men nu vil jeg i hvert fald ikke lade min højde stoppe mig længere, det kan være, at et par hæle er det, der får mig til at score en fyr, der også er høj nok til, at jeg kan fortsætte med at gå med dem. Derfor har jeg kigget lidt på Zalando, for hvis jeg skal købe et par hæle, er det et must at jeg kan sende dem gratis tilbage, jeg har jo ingen ordentlig størrelses fornemmelse overfor dem. Mine favoritter var de ovenstående tre sorte par, som måske ikke er de mest brugervenlige for nybegyndere med deres tyndehæle. Det kan måske være, at det er en ide, at jeg i stedet satser noget mere på nogle med plateau til at starte med.

Til alle jer andre der ejer kunsten, at kunne gå i sådan et par stylter, er skoene at finde her:
Sko 1 Gianna Meliani Sko 2 Via Uno Sko 3 Steve Madden

Esprit shoes in the spot

esprit

 

1. Soft booties // 2. Fashion ankelstøvler // 3. Wedge sneakers // 4. Ruskinds bootie // 5. Trend booties // 6. Sneakers med quiltdetalje //

Af og til besøger jeg Esprits webshop, egentlig mest for at at kigge på tøj, for nogle gange har de nogle damn lækre ting. Når det kun er af og til, er det egentlig mest fordi,  det er lidt et forbudt område for betté mig, området tilhører nemlig min mor, hæhæ. Esprit har altid været min mors mærke, men hey(!) jeg vil da også gerne have lov til at være med, og købe nogle sager derfra! Men denne her gang var det ikke tøjet der hev og trak i mig, det var deres sko! Overvej for eksempel lige bamsestøvlerne med pels, de er da alt for nuttede og hyggelige, og har virkelig fanget mit hjerte. Et andet par sko jeg godt kunne leve og ånde for (okay det kunne jeg for dem alle…) er wedge-sneakersne, hvor jeg især elsker detaljen med nitterne, jeg er jo en lidt “nitte-elskende” tøzzz. Og så det smarte ved de andre sneakers er, at de er forede, helt perfekt her til den kolde vinter.

Nå men nok snak om alt min looove til de her sko, nogle der har erfaringer med esprits sko, holder de? Er de i god kvali?
Her er min mutti nemlig ikke den perfekte at spørger, husker nemlig kun, at hun køber tøj derfra, ikke sko, og jeg kunne altså godt finde på at hapse de pelsede bamser, wedge-sneakersne eller de lidt cowboy agtige støvler, eller måske bare dem alle sammen, hvis jeg nu var millionær… Hvad siger I til skoene, er der også nogle I godt kunne hapse?