Hverdagen Category Archives

Mit liv pt.

Dash-opgaveskrivning-kaffe

I øjeblikket er jeg en meget hard-working-Nanna, der sidder og fylder halvdelen af spisebordet og drikker uanede mængder af kaffe. Er du gal jeg har stress på for tiden, min verden står langt fra stille. Hele sidste uge var proppet til renden, og i denne her uge hedder det bare opgaveskrivning med stort O. Jeg skal have skrevet min DASH opgave færdig til på mandag, hvoraf jeg fra mandag og de kommende 8 dage skal op i mundtlig tysk og erhvervscase. Slam! Bliver en rigtig lille læse-freak :p Jeg havde helt glemt hvor hårdt det var at have læseferie, efter jeg var så (u)heldig ikke at have en eneste eksamen i 1.g. Nu drømmer jeg bare om ferie, og om at være nået så langt med min DASH i morgen, så jeg kan være bekendt at tage i byen og fulde mig lidt 😀

Er der også nogle af jer der eksamensstresser? 

Hvis jeg skulle sende en tanke..

Send en tanke

 

  • Hvis jeg skulle sende en tanke til en veninde, ville jeg sende et gavekort, så vi kunne gå på café og hyggesnakke sammen.
  • Til min far ville jeg sende en æske chokolade, fordi jeg ved hvor meget, han elsker søde sager.
  • Skulle jeg sende en tanke til min søster, ville jeg sende et gavekort til Nicehair.dk, fordi jeg ikke kender nogen anden, som er så glad for makeup og hårprodukter.
  • Min mormor ville jeg sende en STOR buket blomster til, for hun eeeelsker blomster.
  • Til min mor ville jeg sende et gavekort til en omgang wellness, så hun kunne blive forkælet godt og grundigt og komme væk fra alle hverdagens travle tanker.

Vi glemmer så tit at sætte ordentlig pris på hinanden og sige ordentligt tak. Men på hjemmesiden Sendentanke.dk gør de det en del lettere, selv i den travle hverdag. Her kan man nemlig sende en tanke i form af ovenstående ting og mange flere, ved hjælp af deres hjemmeside eller mens man er på farten via. deres app, og på den måde sende lidt ekstra glæde til sine nærmeste.

Jeg er selv helt vild med deres koncept, for jeg kunne sagtens blive bedre til, at huske og sige tak eller bare sende en enkelt sød tanke.

Hvis I skulle sende en tanke, hvem skulle det så være til, og hvad skulle det være? 🙂                                                        .

Skrevet i samarbejde med Sendentanke.dk

 

Helnan Marina Hotel

DSC_0001.JPG_effected

Som sagt i sidste uge, var jeg i weekenden på hotelophold i Grenå på Helnan Marina Hotel. Hotellet var virkelig hyggeligt, og det første min veninde og jeg gjorde, var at smide os i sengen for at flade ud og se et par afsnit af serien Awkward med verdens absolut lækreste skuespiller Beau Mirchoff, nogle der er enige? 🙂 Efter at have fladet ud, tog vi os en gåtur hen til en restaurant ved navn China Palace, vi bestilte buffet og et glas vand, og kom af med kun 128 kr hver, sindssygt billigt ! Og især med alt den lækre chinafood og sushi man bare kunne smaske sig i.
Det var egentlig planen, at vi skulle have været i byen om aftenen, men det blev ikke til noget, da vi begge to havde brug for bare at komme væk fra det hele og slappe max af, og det fik vi virkelig gjort.  Vi hyggede rigtig i gennem, og fik endelig tankerne væk fra den travle hverdag. Om morgenen vågnede vi op til en lækker morgenbuffet, som vi begge var ret begejstrede for, og så vendte vi snuden hjemad igen. Alt i alt kunne jeg sagtens bruge sådan et lille hotelophold igen, til lige at få koblet lidt mere af, det var så skønt med afkobling fra hverdagen. 🙂

Sponsorreret 

Jeg’ i live!

DSC_0059.JPG_effected

Jeg’ i live (siger jeg mens jeg tænker på Burhan G og kommer med et halvgammelt nytårsbillede, hvor min ansigtsgrimasse bare er tip top). Den rene sandhed er egentlig at jeg render rundt halv død, eller måske levende død? I har ikke hørt fra læææææænge, og ja undskyldninger er der massevis af, og det er ikke dem, der er min plan at fortælle jer, nej, jeg vil da bare lige komme med en lille update på tiden der er gået, og sige at jeg fra dette indlæg af skyder en masse indlæg af igen (kan man sige det?). Så jeg håber I er friske på, stadig at følge med derude, for jeg har sgu savnet jer!

Update kommer her 😉 :
Jeg er begyndt på HHX langt om længe, mine “gamle” læsere ved, at det har været alt, hvad jeg har ville siden ja nærmest altid, og jeg er virkelig glad for det! Folk er søde og det hele er bare lige mig. Men wow hvor det trætter mig, jeg er så træt hver evig eneste dag, men det er helt sikkert alle de nye indtryk, for jeg husker præcis det samme var gældende i 10. klasse, samt med min sult, jeg spiser 24/7, og minder om en der er blevet sultet i flere måneder…
Så er jeg også blevet 17 år, jubiiii kun et år til jeg for alvor kan erobre alle byens diskoteker, det første halve år af 2014 bliver dødsens, fordi næsten alle jeg kender fylder 18 før mig… Men allermest trist af alt er, at jeg i år har endnu en veninde, som har efterladt mig, og rejst et år til USA, aaargh det er så hårdt, allerede så sent som i nat, havde jeg mareridt om, at jeg havde flere veninder som rejste afsted, uuugh frygtelig mareridt, det er fandme hårdt ikke at skulle se sine bedste veninder i så lang tid!

Sunde måltider + ny livsstil

morgenmad-havregrød-med-æbler-blåbær

sund-salatskyr-mango-passionrugbrød-avocado-hytteostSommeren presser sig snart på, og blogland bugner med folk der vil begynde at være sunde og lækre lige nu. Og hvem vil ikke det? Jeg vil også være lækker her op til sommeren. Ikke sagt at jeg ikke er det i forvejen (skulle ikke forståes på ego-måden), men alle vil da gerne have lidt af maveflæsket væk og have lidt mere markerede muskler, vil de ikke? Jeg er i hvert fald ikke i tvivl, derfor har jeg nu begivet mig ud i en ny sund livsstil, og nej det er ikke en af dem dér du må overhovedet ikke rører ved slik, spis kun grønt, grønt, grønt og jeg ved ikke hvad folk begynder på af latterlige ting de ikke må spise.

Nej, jeg prøver i hverdagene at holde mig så sund som muligt, ryger der en eller to cookies ned, eller kommer jeg til at hapse tre kammerjunker (hvilket jeg er let tilbøjelig til), tænker jeg overhovedet ikke over det, bare det ikke sker flere gange. Når vi så når til fredagaften, må jeg fråse resten af weekenden ud, selvfølgelig med måde, men det gør ikke noget at der ryger lidt ekstra indenbors.  Jeg ved, at jeg ligeså godt kan droppe at holde mig helt ren for slik og søde sager, da det er umuligt for det sliksyge lille barn inde i mig, hvis mund konstant savler efter slik, men i og med at jeg før i tiden spiste søde sager næsten hver dag, er det jo også en stor nedskærelse, som jeg samtidig ved jeg stadig kan klare. Man kan jo ligeså godt starte med at være realistisk.
Mht. måltider (det er her billedinspirationen kommer i spil) spiser jeg havregrød med æblestykker hver dag til morgenmad, i hverdagene altså, og så i weekenden tillader jeg mig selv at fråse lidt igen, ved at give mig selv lov til boller med ost, smør, pålægschokolade osv. Til frokost laver jeg mig enten en lækker salat eller et par ristede rugbrøder med avocado og hytteost, og som sund snack dertil kan jeg godt hapse en lille skyr med smag. Har I andre gode sunde måltider? Så hold jer endelig ikke tilbage, så er jeg mere end interesseret! Aftensmaden er jeg ikke selv den helt store herre over, og den lader jeg mine forældre bestemme over. Hæhæhæ.

Går vi helt til bunds i det hele, kommer vi jo også til træningen. I Fitness World er jeg begyndt at gå på deres bikini bootcamp hold. Og lad mig sige jer, disse hold er virkelig noget der giver sved på panden!! Efter sådan en hård time føler man sig som et nyt menneske. Sådan synes jeg egentlig generelt det er efter en træning, man skal sgu bare lige være god til at give sig selv det spark i røven, der får en til at tage afsted. Og det har jeg altså nemmest ved at give mig selv, ved at tilmelde mig et hold, og igen endnu lettere når det er et hold som disse bikini bootcamp hold, man virkelig hurtigt kan mærke tager kegler. Nu foregår disse bikini bootcamp hold godt nok kun i 8 uger, men i de her 8 uger vil jeg også prøve på, mindst at komme til dem tre gange om ugen, og derudover to gange om ugen få løbet mig en stille og rolig tur, eller tage på andre former for hold som Stram op eller Latinmix der ellers er mine andre fortrukne hold. Og sidst men ikke mindst, vil jeg prøve at få brugt min hulahopring så vidt muligt 10 minutter om dagen alle ugens syv dage.
Jeg begyndte på alt dette i sidste uge, og kan allerede se og mærke på mig selv at det er ved at tage form, så sommer 2013 here I cooooome! 😉

Jeg håber at I kunne bruge dette indlæg med min holdning og hvad jeg gør til noget, og at det ikke var alt for langt og tungt. 🙂

 

Insta life

Jeg har efterhånden været en del fraværende fra bloggen den sidste måneds tid, hvilket jeg selv synes har været super øv. Men mange af mine dage har været super travle på alle mulige måder, så jeg har slet ikke haft noget overskud. Så derfor giver jeg jer lige en omgang, hvor I kan se nogle af de ting jeg egentlig har foretaget mig. Vil i følge mig på instagram fremover er det @nannafrederiksen. Og så skal jeg nok til at få gjordt noget ved min dårlige blogning.
Jeg har været ude ved min momse og blive godt og grundigt forkælet med diverse lækkerier. // Hygget med peanuts i tysktimen. // Været til et par fødselsdage på Skru ned  sammen med Anne. // Jeg har været ude at bowle med Sofie og Øm, og så blev vi endda kørt frem og tilbage, fordi han lige havde fået kørekort. Hæhæhæ elsker at blive kørt rundt af mine venner. Jeg har været ude at shopppe amok med min søde Momi. // Fjollet med kære søs. // Været endnu mere på Skru ned med Anne. // Spist vafler og drukket smoothie på Underground. // Været til Envii event med de lækreste cupcakes og drikkelse.
Arbejdet hårdt for føden. // Drukket Chai latté og spist snøfler // Beundret mine cluthes og nogle af mine smykker.

I dag er jeg så småt begyndt at rydde op i mit tøj, et længere projekt jeg ikke magter ret lang tid af gangen, synes det er så uoverkommeligt, at skulle tage stilling til om jeg får brugt alle mine skønne ting. Ellers har jeg bare tullet rundt, og senere i aften skal jeg til fødselsdag inde på Mini golfen. 🙂

To my frozen hands

Handsker

1. Zara // 2. Topshop // 3. Nowhere // 4. Maison Scotch // 5. H&M // 6. Asos

Det bliver officielt vinter på lørdag, vejrudsigten siger at det kommer til at sne på fredag, og jeg render rundt og fryser mine hænder. Jeg har godt nok et par lækre pælsede luffer, meeen jeg vil altså også gerne have en par lækre læderhandsker, i stedet for at jeg render rundt og stjæler min mors, når jeg nu kan komme til det. 😉 Så jeg har kigget lidt rundt på nettet, og der er jo simpelthen såååå mange lækre at det er svært at vælge, de har alle sammen sådan nogle flotte detaljer. Men tror at jeg er kommet frem til noget, enten nr. 3 eller 6, 4’eren havde nok også været inde i mine store overvejelser, hvis ikke det var fordi de var så dyre, men måske er det heldigt nok, så er det lidt nemmere at udelukke. Hvilke er jeres favorit? 🙂

Skal nok snart få blogget lidt om dejlige Malta, men jeg har simpelthen ikke haft tid til at redigere mine billeder derfra. Jeg regner med forhåbentlig få dem alle sammen redigeret færdig i aften, efter den løbetur jeg om lidt begiver mig ud på (det er tredje dag i træk jeg er ude at løbe, giv mig et bilfald, hæhæhæ).
I dag har jeg været i byen med Sille, som jeg er blevet gode veninder med efter Malta. Jeg har fået købt en fin sort basis cardigan, de smukkeste øreringe og lidt andre sager. Smider dem måske op senere. 😉

Home sweet home

DSC_0004.JPG_effected

At sidde indenfor beskyttet mod kulde, have en udpakket kuffert, følsen af myggestik som klør rund på kroppen, hundredevis af ulæste indlæg på bloglovin’,  have sin familie omkring sig og have taget ti ferie-killo på, ja jeg er kommet tilbage til lille kolde Danmark, og hvor er det egentlig bare dejligt, selvom varme Malta stadig er en del mere tiltalende. Jeg er nu meget smadret, jeg kom hjem i går, og var ikke hjemme i mere end et par timer, før jeg fløj afsted til fest med en pige fra min parallelklasse, som jeg er blevet gode veninder med på Malta. Udover at feste sov vi også sammen, så det er først nu jeg skal sove i min dejlige seng, det bliver for skønt. Vil lægge mig til at sove nu, og drømme mig væk om min helt fantastiske tur til Malta. Godnat damer, håber I har haft det godt, mens jeg har været væk. 🙂

Og når ja, jeg undskyder af hele mit hjerte, at der slet ikke blev nogle blogindlæg gennem ugen. Jeg havde alt for meget pakkestress til, at kunne nå og planlægge nogle indlæg, så jeg havde egentlig bare tænkt mig at tage min computer med, men liiiige da jeg skulle til og smutte ud af døren, fandt jeg ud af at min kuffert vejede for meget, typisk, så computeren var den nemmeste hurtige tunge ting, jeg lige kunne smide ud. Det har virkelig pisset mig meget af, at jeg ikke har haft den med. 🙁 – Nå men så siger jeg godnat igen. 😉

Min lørdag

Opdateret for nylig

I lørdags stod den på de lækreste Strawberry Daiquiris, som vi vidst fik kværnet noget der ligner en helt kande ned af, inden at jeg tog afsted til fest med nogle af tøserne. Vi havde det alt for sjovt, og jeg dansede sikkert mega gakgak-grimt på dansegulvet, for jeg lærer aldrig at danse. Billedet fra festen er måske ikke lige det bedste, men hvad fanden, man ligner jo altid en million lige inden man går ud af døren, og når man så ankommer, ja så er det en helt anden sag… Så er man bare glad for, at man har fået nok at drikke til ikke at spekulere så frygtelig meget over det 😉

Søndagen blev brugt på at fejre min dejlige far sammen med familien, og i morgen skal han nok også fejres lidt, da det dér er hans oprindelige fødselsdag. Så jeg har haft nok at se til denne weekend, da jeg også var på arbejde noget af lørdag, jeg har jo brug for nogle penge. 😀 Har I ellers lavet noget hyggeligt eller nice’t i weekenden? 🙂 (hahaha, måske lidt sent at spørge om en tirsdag, men jeg er jo nysgerrig!)

Havde det for vildt

Fotografi den 18-10-12 kl. 04.03

Sådan så jeg ud kl. 4:03 i nat, det så tydeligvis ud som om, jeg havde det for vildt, og nyder min egen crazyness (men hva’ fanden, den skal jo nydes når man har den). Husker at jeg dansede rundt på dansegulvet med mine veninder, med mine sko på hænderne (slet ikke mærkeligt, har sikkert skræmt folk væk) og pruttede med bartenderen om priserne (damn Nanna hvad laver du?)  Kl. 17:14 jeg er færdig med min lille milk-ikke-shake (glemmer altid at ryste dem) og er stadig skør og mindre overskudsagtig. Har langt om længe erkendt, at dette måske er en af mine meget sjældne tømmermænds dage, for jeg plejer aldrig som i virkelig ALDRIG at have tømmermænd, men efter at have pløjet op og ned ad strøget med mor, for at finde et par vintersko, der alligevel ikke ville findes, blev det altså afgjort. Men en sjov aften/nat havde jeg da, og så er det da også næsten helt okay. 😉
Ellers har jeg brugt dagen i dag på at være inde ved en plastikkirurg, som skulle se på et modersmærke, der heldigvis ikke var noget galt med, jeg skal bare være på den sikre side med sådan noget! og så har jeg også været en smule sammen med søde Sofie. Så trods de små tømmermænd er dagen ikke gået helt tabt. 🙂