Outfit Category Archives

Cypern outfits

Outfit-hvid-top-blå-nederdel

 Top fra Zara // Nederdel fra JDY // Taske fra Zara

Der er simpelthen ikke noget bedre, end at få luftet sommertøjet. Og så er det uanset om der er godt vejr eller ej. Sommertøj er noget af det bedste jeg ved. Det giver ekstra anledning til at skrue op for farver og mønstre. Og så ser det bare endnu bedre ud, når man har fået sig en god tan. 😉 Jeg har i dette indlæg samlet nogle af de outfits jeg har haft på i Cypern. Forhåbentlig til inspiration for jer!

Outfit-blomstret-buksedragt

Buksedragt fra New Look // Sko fra H&M

Outfit-orange-blomstret-kjole

Kjole fra Esprit // Sko fra Zara

Outfit-rød-nederdel-gul-top

Top fra Vero Moda // Nederdel fra Envii // Slippers fra Pieces

Et outfit fra Cypern

Outfit-shoes-and-spaghetti

Outfit-shoes-and-spaghettiT-shirt fra H&M // Nederdel fra YAS // Slippers fra Pieces // Øreringe fra H&M

1, 2, 3.. Og så kom en noget brunere Nanna dumpende ind på bloggen. Jeg tog i mandags afsted på all inclusive ferie på Cypern (det fine orange armbånd siger alt..) sammen med min dejlige familie. Jeg nyder derfor varmen og armbånedets goder i stor stil. Det er simpelthen så skønt, ikke at skulle tænke på andet end at smøre mig ind i solcreme, og på hvornår den næste drink skal drikkes 😉

Back on track

Outfit-grøn-kjole

Outfit-grøn-kjole

// Kjole fra Ellos //

Jeg har gået og tænkt på bloggen længe. Det er trods alt ikke mange indlæg, der er blevet udgivet det sidste år. Det har aldrig været min hensigt at stoppe, for hver gang jeg bruger tid på bloggen, bliver jeg simpelthen så glad indeni. Jeg synes det er det hyggeligste at skrive indlæg, og sidde at redigere billeder.

Men jeg har gået med tanken om, at der skulle ske noget nyt. Ikke at alting skulle ændre sig overvejende meget, men at der skulle ske et eller andet, og dette har jeg gået og tænkt rigtig meget på. Eftersom studie er begyndt at fylde rigtig meget i min hverdag, ikke kun målt på tid, men også i den begrænsede mængde af penge, har jeg tænkt mig, at udvide bloggens horisont lidt. Jeg vil gerne komme med studietips, samt råd og rabatkoder, der kan få SU’en til at række lidt længere. Nu må I endelig ikke tro, at bloggen bliver en udpræget SU-studie blog. Jeg vil stadig blive ved med at blogge, om alt det jeg plejer, men håber også I er friske på lidt nyt 😉.

Se mine lækre boots

//Sponsoreret af Footway//

Jeg elsker at få nye sko. Også selvom jeg ikke høre under kategorien sko-elsker, men taske-elsker. Det der er med nye sko er bare, at de er så fine og glatte, og helt uden nogen ridser og rynker. Jeg ved ikke om det bare er mig, der er sådan semi-dårlig til at passe på mine sko, men jeg har altså en tendens til hele tiden at støde dem ind i mine cykelpedaler, så de får ridser, og til at vippe med træerne inde i skoen, så de får det dér trælse rynk på snuden. Det kunne måske være, jeg skulle lave et nytårs fortsæt om at passe lidt bedre på dem?

Om ikke andet, er jeg i hvert fald rigtig glad for de Billi Bi støvler her. De er lækre, klassiske og så med et råt twist i form af nitterne bagpå, som bare lige er mig. For at det ikke skal være løgn, er de faktisk også sat ned til under 1000 kr på Footways hjemmeside lige nu – hvis jeg ikke havde fået dem, havde jeg sgu købt dem selv til den pris!

(mere…)