Makeup Category Archives

4 læbefavoritter

Læbefavoritter

Læber er en af de ting i ansigtet, som oftest er ret udsatte, ikke mindst fordi huden på dem er rigtig tynd, men også fordi de hele tiden bliver “forstyrret” af mad, vind og vejr mm. Hvorfor det også er en god ting at pleje dem ekstra godt, så man har lækre læber lige til at kysse på. Her er fire af mine læbefavoritter, både når det gælder pleje, men også når der skal lidt ekstra læbe-glamour til.

Hverdagspleje Som “hverdagspleje” bruger jeg læbepomaden Aloe Lips. Læbepomaden er vandfri, så man undgår, at ens læber fryser til, og indeholder nærende sager som Jojoba og bivoks. Den har virkelig været en stor life-saver for mig, da jeg før i tiden havde en tendens til, i perioder, at danne sårskorpe i mundvigerne, men efter jeg begyndte at bruge denne, har jeg slet ikke haft det. (Og det er ikke et tilfælde, for da jeg i en periode ikke brugt den, kom det igen 😉 ). Derudover skinner den også som en lækker shiny lipgloss. 

“Læbe-kur” Når mine læber er knastørre og rigtig vinter-trælse, bruger jeg Elizabeth Ardens kendte Eight Hour Cream. Den fungerer for mig som en slags læbe-kur, jeg bruger den til den værste tørhed er væk, og går derefter tilbage til min læbepomade. 

Læbe-glamour Skal læberne have lidt ekstra glamour sværger jeg som oftest til min Mac læbestift eller NYX lipgloss. Min Mac læbestift er i farven “Speed dial”, og jeg elsker simpelthen bare den lyserøde farve, da den hverken er for meget eller for lidt. NYX lipgloss’en er i farven “Tiramisu”, og udover at have en flot naturlig farve, fugter den også læberne rigtig godt.

Indeholder affiliate links

Flot og jævn hud

5i1-fix-perfect-pro-primer-rimmel

For en måneds tid siden, fik jeg tilsendt denne “Fix and perfekt pro primer” fra Rimmel af My-beauty.dk (som jeg også er begyndt at arbejde som tekstforfatter for), og jeg er faktisk gået hen og blevet lidt glad for den. Den er nemlig virkelig god til at jævne huden ud, så den bliver rigtig lækker (nærmest som lækker glat baby hud, haha). Og sjovt nok har jeg faktisk også, efter jeg er begyndt at bruge den, fået komplimenter på at min hud så rigtig flot og ensartet ud, så det må ikke være noget jeg bilder mig selv ind, den virker sgu. 😀  Så tip hermed givet videre! Pssssst, som ekstra bonus er det faktisk også en ret så budgetvenlig vane, da den kun koster 79 kroner. Win win.

Sponsorret indlæg

Lækkert mineral makeup

DSC_0031.JPG_effected

For nogle uger siden modtog jeg noget mineral makeup fra hjemmesiden Beautyakademiet.dk. I den anledning har jeg da selvfølgelig rigtig været i gang med at bruge mit nye makeup. Og allerede fra første gang jeg påførte blushen, var jeg så in looove. Jeg har simpelthen ikke på et eneste tidspunkt brugt nogle andre lige siden. Tænk at den skulle slå min elskede Mac cremeblush, det havde jeg alligevel aldrig forestillet mig ville ske, og da slet ikke når det er pulver! men den holder sgu selvom jeg cykler i det vildeste blæsevejr i skole, så den er helt sikkert godkendt!

Øjenskyggen synes jeg også er rigtig god, og den har virkelig noget rigtigt flot glitter i sig.

Min makeup elskende lillesøster på billederne er også rigtig begejstret for mine nye sager, og jeg har også flere gange fundet blushen liggende inde på hendes værelse, når hun har snuppet den og glemt at aflevere den tilbage. 🙂

Skulle I være interesserede i at få enten blushen eller øjenskyggen, synes jeg ikke at I skal tøve, for jeg er virkelig overrasket, og som en ekstra bonus er mineral makeup jo også rigtig sundt for huden. Blushen kan fåes her og øjenskyggen lige her.

Fødselsdagsgaver

gaver

Dette års fødselsdagsgaver; Clinique ansigtsmaske og ting til bumser, make-up-pinsler fra Nielens Jord, Marc Jacobs læbestifts-kuglepind, kondomer (hahaha, designer-kondomer, tjek!), nøglering og computersleeve og sidst men ikke mindst parfumen Lady million, som virkelig holder duften i lang tid. Udover gaverne på billedet fik jeg også nogle penge og lidt tøj, som jeg nok bytter. Ellers en rigtig god fødselsdagsfangst jeg har gjort mig i år. 🙂

Jeg er forresten rigtig ked af slet ikke at have blogget, i nu, næsten en hel uge, der er bare så mange nye indtryk på skolen der skal fodøjes, og det trætter mig virkelig, så nogle dage har jeg været nød til, bare at tage hjem for at sove. Udover det har der også været lidt på det personlige plan, som har gjort mig lidt sløv. Men tror jeg er ved at komme mig nogenlunde. 😉

Makeup opbevaring

Her i fredags da, jeg var et smut inde i byen for at købe en gave til min veninde som havde fødselsdag (billeder fra aftenen følger), kunne jeg ikke undgå at få øje på disse smuklinger, af en opbevarings-boks at være, i vinduet ind til Søstrene Grene. Jeg købte straks to, da jeg tænkte, at det ville være rigtig fint at have min makeup i dem, desværre er to godt nok for lidt til alt mit makeup, så jeg må nok snart smutte ind og købe et par ekstra. Heldigvis er de ikke dyrere end 25 kr. pr. stk. det er da til at overkomme! 🙂 Udover de to opbevarings-bokse  har jeg også to “blyantsholdere” (aner seriøst ikke hvad man kalder dem :p) en til eyeliner, mascara og whatever, og en til alle mine pensler og børster. “Blyantsholderne” er købt i Rema 1000 for et godt stykke tid siden, så jeg ved desværre ikke, om de stadig ligger inde med dem.

Men alt i alt er jeg rigtig glad for min makeup opbevaring, det er så dejlig nemt at de hele er transparent, man finder alt makeuppen 10 gange hurtigere. 🙂