Træning Category Archives

Fitness by Lidl

Fitness-tshirt-tights-by-Lidl

Har I set det?! Lidl er begyndt at sælge sportstøj! I starten da min far kom ind og sagde det til mig, tænkte jeg: “Okay, men jeg foretrækker stadig Nike frem for alt, det kan være lige meget om de sælger sportstøj…”. Men, jeg blev klogere… Da jeg så så noget af deres tøj, tænkte jeg “haps haps det er jo både LÆKKERT og BILLIGT!”. Og så måtte jeg altså bare have denne t-shirt med denne vildt fede rygdetalje, og de lækre tights. And guess what, jeg kom kun af med 59 kroner pr. del, så er der kup for alle pengene var?

Og nu når vi lige er i sportens verden, må jeg lige dele min nye personlige rekord med jer på min elskede 7,2 km løberute. Jeg har sgu slået min rekord med næsten 2 minutter(!!!), og kommet ned på tiden 44.15 i dag. Jeg er så stolt, tænkt at det kunne lade sig gøre, når jeg stort set ikke har løbet det sidste stykke tid, og min rekordtid blev lavet, da jeg løb flere gange om ugen. Jeg lever højt på det her!

Fit for fight

sportstøj

Findes der noget bedre end nyt lækkert sportstøj? Svar: Nej. Nyt sports tøj er alt hvad der kan sætte ens motivation igang igen, hvis man er ved at miste den. Ergo jeg skulle lige have lidt nyt sportstøj her i det nye år, så jeg kan komme ordentligt i gang igen, efter mange måneder med ondt i knæet (de har forresten fundet ud af hvad det er, har fået en bindevævsknude i knæet, og skal undersøges nærmere på hospitalet på mandag), så nyt sportstøj er lige hvad der kan peppe sportshumøret lidt op, nu når jeg stadig af og til lider lidt af smerter. 🙂

Leo legginsene er fra Nike og den sorte top og fancy sportsbh fra H&M.