Random Category Archives

Sommerferielæsning

Sommerferielæsning- bøger

Sommerferielæsning- bøger Puha, hvor har jeg bare glædet mig til, at have tid til at sidde med hovedet begravet i en bog, som ikke omhandlede studiet. Jovist jeg synes det er rigtig spændende. Der er bare noget lidt andet over at sidde med en bog på dansk, som så endda er skønlitterær.

Når det gælder sommerferielæsning, foretrækker jeg som oftest bøger, hvor kapitlerne ikke er alt for lange, eller til og med er opdelt i sektioner. Så er de nemlig nemme at gå fra og til, hvis man trænger til en dukkert i poolen, eller man pludselig bliver tørstig efter en Pina Colada 😉.

Jeg har her samlet de bøger, jeg bestræber mig på at læse denne sommerferie. Fem forskellige bøger; heriblandt en digtsamling, to korrespondancer, en selvhjælpsbog og en roman. Alle har de det til fælles, at de rent afsnits mæssigt er nemme at gå fra og til.

Følgende indeholder reklamelinks.

The Sun and Her Flowers af Rupi Kaur
Okay, og jeg sagde lige, at jeg havde glædet mig til at læse noget, der ikke var på engelsk. Her har vi altså lige en undtagelse 😬. Jeg har hørt så meget godt om denne digtsamling, som skulle handle om faserne efter et break-up. Fra at man ‘visner’ til man ‘blomstrer’ op igen.

Michal Laudrups tænder af Maise Njor & Camilla Stockmann
Maise Njor er uden tvivl min yndlings forfatter! Og den her bog (som jeg indtil videre har læst halvdelen af), har fået mig til at grine højlydt op til flere gange. Der er tale om en korrespondance i mellem de to forfattere, hvor de får vendt alt mellem himmel og jord i løbet af et 1 år.

Alle veje fører til moR af Maise Njor & Asta-Maja Njor Boisen
Endnu en bog med den gode Maise. Og igen en korrespondance. Denne korrespondance er med hendes 21-årige datter, som flytter til Rom. På bagsiden af bogen står der: “Bogen for alle, der er eller har været barn af en forælder”, så jeg kan garantere dig for, at du ikke står udenfor målgruppen 😉.

Særligt sensitiv – Guiden til det gode liv af Ulla Hinge Thomsen
Ja, jeg har en klar ide om jeg er særligt sensitiv. I stedet for at rende rundt og bruge tid på, at være træt af det, har jeg besluttet mig for, at jeg gerne vil gøre det til min egen styrke. Det håber jeg virkelig, at denne bog kan hjælpe mig lidt med. (Jeg er faktisk begyndt på den, og er ret begejstret!).

Opkald fra en engel af Guillaume Musso
Sidst men ikke mindst, har vi romanen. Denne handler om to personer, der støder sammen i en lufthavn, og fejlagtigt får forbyttet deres telefoner. Da de finder ud af dette, kan de ikke lade værre med at snage i hinandens liv, og pludselig finder de ud af, at deres skæbner er forbundet af en hemmelighed.

Hvilke bøger har I planer om at læse i jeres sommerferie? 🙂

Student

Student

StudentStudentOrd kan ikke en gang beskrive, hvordan jeg har det lige nu. Jeg har hermed afsluttet tre hårde år på gymnasiet, bum! Det hele føles simpelthen så surealistisk, og min krop boblede og summede flere timer efter jeg fik huen på. Jeg fejrede dagen med mine allernærmeste på Kähler Villa Dinning (fuck hvor var det lækkert!) og i morgen skal det også fejres i stor stil, når vi skal ud og kører studenterkørsel, for ikke også at nævne det væld af fester jeg er inviteret til. Promillen bliver i hvert fald høj de kommende dage. 😉

Fashion blogger award

b446002288f956f

Det er fyldt med glæde og stolthed, jeg kan sige, at jeg er blevet nomineret til Saleducks Fashion blogger award sammen med 7 andre seje bloggere. Synes det er lidt vildt, især når man læser deres fine beskrivelse omkring hvad baggrunden for deres udvælgelse er. 🙂 Nå, men i denne forbindelse ville jeg selvfølgelig blive rigtig glad, hvis I kunne have lyst til at stemme på mig lige her, så jeg måske kunne være heldig at gå hen og vinde. 😀

Hvis I ikke kender Saleduck, er det en side, som hele tiden er opdateret med rabatkoder til online shops – og rabatter, det er jo lige noget vi kan li’! Så hvis I er så søde, at I går ind og stemmer, kan I jo også lige tjekke, om I kan finde en rabatkode eller to, til nogen af de køb I går og drømmer om. 🙂

Julefest

Julefest-nissepiger-julemand-kostume

Vi befinder os i en tid, hvor vi har alletiders mulighed for at holde nogle rigtige temafester. Både til julefrokost, hvor man f.eks. kan lave det helt store nissetema eller snarest nytår, hvor det kan være mega funny at give outfitet et eller andet ekstraordinært pift, evt. i form af en sjov nytårshat, paryk eller en fjerboa, som alle er ting man kan købe inde på hjemmesiden Gag.dk, som langt de fleste sikkert kender til.
Som den aktive instafølger  (@nannafrederiksen) sikkert ved, var jeg selv godt klædt ud til julen i sidste weekend, da vi havde julefest på skolen. Jeg rendte både rundt med nissehue, og legede også siamesisk julemand med Naja. Og som jeg før har nævnt, elsker jeg virkelig at klæde mig ud til sådanne fester! Det er sgu lidt sjovere, end at rende rundt i sit normale festtøj. 😀

Overvejer man selv at holde en temafest, synes jeg også selv helt personligt, at enhver fuldendt temafest kræver nogle festdekorationer, for hvad er en julefest uden julepynt og en nytårsfest ud serpentiner, bordbomber og knallerter egentlig??? Og her kan gag også være rigtig brugbar. Så du bestemmer selv om det er kostumer, sjove accessories eller festdekorationer du vil have, når du går på udkig inde på hjemmesiden for en ting er sikkert, de har noget af det hele. 🙂

Sponsorreret