My collection of.. Category Archives

Printed trousers in my heart

DSC_0007.JPG_effected-005

Jeg ELSKER bukser med print, og jeg er kommet til et sted hvor jeg slet ikke kan få nok af dem. De pifter alt op, og jeg elsker det! Det er komplet umuligt at have et kedeligt outfit, når man først har sådan et par på, så derfor tænkte jeg at det nu er på tide, at vise jer min samling, so here we go… 🙂De hvide med blå blomster er mine nyeste, og købt i H&M for 129 .-, da jeg så dem tænkte jeg “Waaauw” men mindede også mig selv om, at jeg havde så mange bukser med print. Da jeg så så prisen, tænkte jeg slet ikke før jeg gik hen og kørte kortet igennem. Jeg har så mange hvide lækre toppe, jeg ser frem til at style dem med!

Næste par er også nogle H&M’er, og endda endnu billigere, de er nemlig købt på udsalg til 30 .-, og sådan en pris siger en lille bukse-prints-elsker ikke nej til, om de så bliver brugt eller ej. Dette er virkelig et af mine store bukse-kup!  Åååååh (med hjerter i øjnene) slangebukserne fra Zara… Disse er virkelig mine yndlings af alle, og jeg er evig glad for at have købt dem. De kan styles op til det helt vilde, men også styles så de bliver i den lidt mere casual genre, og det er jo altid godt, ikke? De kan ses i action her.

Så har vi leobukserne fra Vila, så fede, men lidt for store, øv. Hvad kan jeg sige? Jeg måtte bare eje dem så meget, at jeg godt syntes, at en størrelse større end jeg plejer at bruge, kunne gå an. Det kan den egentlig såmænd også godt, jeg skal bare trække dem op ind i mellem (som i ret tit), derfor bliver de kun brugt når jeg “orker” det… Kender I til disse køb?

Mili-bukserne med de lækre rå guldnitter er fra Zara. Jeg synes de er så pisse fede, men har lidt svært ved at style dem, uden jeg synes de bliver for dullede, maybe some ideas? Synes det er lidt synd at de bare ligger uden selvskab fra et par ben.

Jeg har også endnu et par leo-bukser. Jeg elsker jo leo, så hvorfor ikke? Disse er fra Asos. Jeg synes at de er lidt triggy i farven, for i et lidt afdæmpet lys ser de vinrøde ud (og det var egentlig det, jeg troede de var, da jeg købte dem), men indvendig er de altså pinke, og det er også det de er, eller noget der minder om, i et lysere lys. Anyways, jeg er rigtig glad for dem, og de kan også ses i action her. 🙂

I grunden er det skørt, jeg lige pludselig har fået det sådan med bukser, for går man bare 1,5 år tilbage i tiden, hadede jeg virkelig at bruge penge på bukser, jeg syntes det var sådan en træls ting at kaste penge efter, så hvis jeg skulle have nogle nye, var det fordi jeg fik det i fødselsdags- eller julegave eller fordi mine forældre gav mig penge til decideret at købe bukser for. Det er jo vanvittig skørt.. Her forleden talte jeg lige, hvor mange bukser jeg har købt inden for det seneste år, og jeg kom op på en 12-13 par. Jeg er faktisk selv overrasket over, jeg har købt så mange, især når man tænker på, hvor minimalt mine buksekøb har været de foregående år, jeg er måske ved at blive buksesyg??

Kan i forresten denne slags indlæg hvor jeg viser min samling af noget? Jeg har jo før lavet et med mine cluthes, og tænker lidt på at lave flere i fremtiden, hvis det var noget.. 🙂

 

A whole zoo of clutches

my-collection-of-zoo-cluches

zoo-clutchesmy-collection-of-zoo-cluchesMin lille samling af cluches inkl. lille hr. Marc Jacobs pung, som jeg lige syntes pyntede så fint. Jeg kom sådan til at tænke på, at det nærmest er en helt zoologiskhave med både leo-, slange- og pelsclutch. Selvom at jeg nok må erkende at det er den med nitter der er min yndlings (altså hvis vi ikke tager hr. Marc Jacobs med!!) elsker at den er lidt rå, og så er det skide smart, at der er en rem i den, så det ikke er så nemt lige at smide den fra sig, når man er i byen, i f.eks. en lidt beruset tilstand. Lige i hælene på nitteclutchen kommer slangen stærkt efter, den er lidt finere, men alligevel med lidt rå kant, og det kan jeg rigtig godt lide. Så har vi leo’en, og den siger simpelthen bare sommer, smart og hot til mig, fordi stråene i den giver mig en rigtig sommeragtig fornemmelse, og så er den også rigtig godt til at friske et sæt lidt mere op, frem for de andre.
Egentlig har jeg aldrig rigtig brugt den pelsede, den er måske heller ikke lige frem det pæneste, men der var bare et eller andet over den, da jeg så den var sat ned til 20 kr. i H&M på januarudsalg, og mit pelselskende hjerte måtte bare købe den. Tvivler på om der er mange der overhovedet gad at give den sølle tyver for den, da de fleste synes sikkert den er afskyelig (i hvert fald dem jeg kender) men min kærlighed sidder stadig fast på den, selvom jeg heller aldrig tror den bliver taget i brug, kender I den følelse? 🙂
Jeg synes i det hele taget at det der gør en clutch smart er, at den er så lille og fiks, og man lige kan have de mest nødvendige ting med sig.

Nå det var vidst den sniksnak om hver af mine clutches (måske lidt for meget??), kunne I fremover tænke jer, at jeg viste noget mere frem af mine “samlinger”? 🙂 Og lidt btw. hvilken af mine clutches synes I bedst om?